Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskapligPeer review

Originalspråkfinska
    Titel på gästpublikationLapin tietoyhteiskuntaseminaari tutkijatapaamisen artikkelikirja 2004
    RedaktörerMiika Lehtonen, Heli Ruokamo
    Antal sidor7
    UtgivningsortRovaniemi
    FörlagLapin yliopisto, kasvatustieteiden tiedekunta, mediapedagogiikan keskus
    Utgivningsdatum2005
    Sidor35-41
    ISBN (tryckt)951-634-918-8
    ISBN (elektroniskt)951-634-919-6
    StatusPublicerad - 2005
    MoE-publikationstypA3 Del av bok eller annan forskningsbok

Publikationsserier

NamnLapin yliopiston kasvatustieteellisiä julkaisuja
    Volym9

Vetenskapsgrenar

• 516 Pedagogik

Citera det här

Tissari, V. (2005). Virtuaaliyliopistohankkeen opettajien käsityksiä tiedosta - Virt-Uni-tapaustutkimuksen teoreettisia lähtökohtia ja alustavia tuloksia. I M. Lehtonen, & H. Ruokamo (Red.), Lapin tietoyhteiskuntaseminaari tutkijatapaamisen artikkelikirja 2004 (s. 35-41). (Lapin yliopiston kasvatustieteellisiä julkaisuja; Vol. 9). Rovaniemi: Lapin yliopisto, kasvatustieteiden tiedekunta, mediapedagogiikan keskus.