Sanna Vahtivuori-Hänninen, Miika Lehtonen, Markus Torkkeli

Forskningsoutput: Kapitel i bok/rapport/konferenshandlingKapitelVetenskapligPeer review

Originalspråkfinska
    Titel på gästpublikationOpetus, opiskelu, oppiminen : tieto- ja viestintätekniikka tiederajat ylittävissä konteksteissa
    Antal sidor23
    UtgivningsortRovaniemi
    FörlagLapin yliopisto
    Utgivningsdatum2005
    Sidor207-229
    ISBN (tryckt) 951-634-981-1
    StatusPublicerad - 2005
    MoE-publikationstypA3 Del av bok eller annan forskningsbok

Publikationsserier

NamnLapin yliopiston kasvatustieteellisiä julkaisuja
    Volym12

Vetenskapsgrenar

• 516 Pedagogik
    • verkko-opetus
    • yhteisöllinen oppiminen

Citera det här

Vahtivuori-Hänninen, S., Lehtonen, M., & Torkkeli, M. (2005). Yhteisöllistä opiskelua, pelejä ja sosiaalisia simulaatioita verkossa - pedagogiset mallit johtamisen opetuksessa. I Opetus, opiskelu, oppiminen: tieto- ja viestintätekniikka tiederajat ylittävissä konteksteissa (s. 207-229). (Lapin yliopiston kasvatustieteellisiä julkaisuja; Vol. 12). Rovaniemi: Lapin yliopisto.